rss

Anda Bertanya UAI Menjawab

Kepada mereka yang Ingin memiliki buku ” Anda Bertanya Ustaz Azhar Idrus Menjawab Berkenaan Permasalahan Semasa”, boleh membuat pesanan pembelian kepada

Sila emailkan jumlah pesanan dan nama, alamat serta no talifon. JKK akan memberikan nombor acc untuk pembayaran dibuat.

Contoh:

  • Jumlah: 5 unit,
  • Nama: Si Polan Bin Si Polan,
  • Alamat: No14. Kampung Wakaf Beruas, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu.
  • Tel: 012-3456789

Stok terhad. Siapa cepat dia dapat. Harga RM15.00/unit tidak termasuk kos penghantaran. Harga termasuk Caj penghantaran menggunakan Pos Ekspress RM20.00/unit.

P/S: Pihak kami terpaksa menggunakan perkhidmatan Pos Ekspress kerana terdapat tempahan yang gagal dihantar menggunakan pos biasa. Kepada merekan yang telah membuat pembayaran dan masih belum menerima buku Ustaz Azhar, sila emailkan kembali kepada JKK. Kami akan hantarkan buku yang baru. Mohon maaf atas kesulitan yang dialami.

-JKK-

Anda Bertanya Ustaz Azhar Idrus Menjawab Berkenaan Permasalahan Semasa
Penulis: Ustaz Azhar Idrus
Terbitan: PTS
Harga: RM15.00

Anda Bertanya Ustaz Azhar Idrus Menjawab Berkenaan Isu Semasa menjawab persoalan-persoalan semasa yang sering dihadapi oleh umat Islam dan ada juga persoalan rumit yang mencabar pemikiran dan ilmu seseorang bagi menjawabnya. Soalan ini adalah hasil kompilasi persoalan daripada orang awam kepada Ustaz Azhar Idrus. Kini ia dibukukan bagi dikongsikan jawapannya kepada tuan puan.